Una festa de Sant Joan per a menjar tot el dia

Concurs de tapes, esmorzar, dinar, xocolate, xopar… Els fallers de Sant Joan Bosco-Duc de Mandas creixeran a l’ample després del dia que han preparat per a festejar Sant Joan el 16 de juny. Ah, i esta comissió ja té artistes de 2013: José Jarauta “Pepo” per a la gran i Samuel Martínez per a la infantil.

Un dia de no parar de donar-li a la mandíbula serà el 16 de juny, però també cabran en ell jocs infantils, l’elecció de les fallerers majors i la discoteca mòbil per a la nit. Tot començarà a les 10 del matí amb el concurs de tapes, passant a les 11 a l’esmorzar infantil i a jocs per a xiquets. A les 12 s’oferirà quint i tapa per un euro, per a més tard els infantils dinar paella vora les 14.30 hores. A les quatre de la vesprada, concurs de dolços, per a continuar els jocs infantils mitja hora després. A les 18.30 hi haurà Xocolate “Cec”  i a les nou, sopar d’entrepà.  Ja a les 23.30 s’elegiran les falleres majors, per a posar final de festa amb les dotze i quart de la nit. Al llarg de la nit hi haurà entrepans, gelats i dolços.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar