Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Una festa de Sant Joan per a menjar tot el dia

escut157Concurs de tapes, esmorzar, dinar, xocolate, xopar… Els fallers de Sant Joan Bosco-Duc de Mandas creixeran a l’ample després del dia que han preparat per a festejar Sant Joan el 16 de juny. Ah, i esta comissió ja té artistes de 2013: José Jarauta “Pepo” per a la gran i Samuel Martínez per a la infantil.

Un dia de no parar de donar-li a la mandíbula serà el 16 de juny, però també cabran en ell jocs infantils, l’elecció de les fallerers majors i la discoteca mòbil per a la nit. Tot començarà a les 10 del matí amb el concurs de tapes, passant a les 11 a l’esmorzar infantil i a jocs per a xiquets. A les 12 s’oferirà quint i tapa per un euro, per a més tard els infantils dinar paella vora les 14.30 hores. A les quatre de la vesprada, concurs de dolços, per a continuar els jocs infantils mitja hora després. A les 18.30 hi haurà Xocolate “Cec”  i a les nou, sopar d’entrepà.  Ja a les 23.30 s’elegiran les falleres majors, per a posar final de festa amb les dotze i quart de la nit. Al llarg de la nit hi haurà entrepans, gelats i dolços.