¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Hui s’entregarà el premi Vlcciudad.com a Santa M. Micaela

vlcciudad

Hui a les huit de la vesprada s’entregaran els primers premis Vlcciudad.com, entre els quals se’n troba un per a la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà pel seu suport a l’obra social de la Fundació Maides. El guardó, per cert, és obra del taller de l’artista faller Manolo Martín.

L’hotel Novotel (carrer Ayora, 1, de València) serà on tindrà lloc la primera gala dels premis Vlcciudad.com, en els quals es volen premiar persones i entitats que hagen tingut una gran relevància durant els últims dotze mesos. Precisament eixe temps és el que existix este diari generalista d’Internet dirigit per Paco Varea.

El premi institucional VLC Ciudad el rebrà ex aqueo Turismo Valencia i la Autoritat Portuària de València (APV) per la seua dinamització del mercat de creuers. Per altra banda, el premi VLC Ciudad al Moviment Ciutadà anirà a l’Associació de Veïns de Patraix pel seu moviment pel barri, el suport a les festes populars i per ser l’únic que ha programat un acte en honor a Lorca en l’aniversari del terratrèmol. Quant al premi VLC Ciudad de Festes i Tradicions és per a l’esmentada Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà per la seua tasca solidària amb la Fundació Maides. Finalment, el premi VLC Ciudad a l’esport és per al Llevant U.E. per la millor temporada de la seua història.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar