Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Hui s’entregarà el premi Vlcciudad.com a Santa M. Micaela

vlcciudad

Hui a les huit de la vesprada s’entregaran els primers premis Vlcciudad.com, entre els quals se’n troba un per a la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà pel seu suport a l’obra social de la Fundació Maides. El guardó, per cert, és obra del taller de l’artista faller Manolo Martín.

L’hotel Novotel (carrer Ayora, 1, de València) serà on tindrà lloc la primera gala dels premis Vlcciudad.com, en els quals es volen premiar persones i entitats que hagen tingut una gran relevància durant els últims dotze mesos. Precisament eixe temps és el que existix este diari generalista d’Internet dirigit per Paco Varea.

El premi institucional VLC Ciudad el rebrà ex aqueo Turismo Valencia i la Autoritat Portuària de València (APV) per la seua dinamització del mercat de creuers. Per altra banda, el premi VLC Ciudad al Moviment Ciutadà anirà a l’Associació de Veïns de Patraix pel seu moviment pel barri, el suport a les festes populars i per ser l’únic que ha programat un acte en honor a Lorca en l’aniversari del terratrèmol. Quant al premi VLC Ciudad de Festes i Tradicions és per a l’esmentada Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà per la seua tasca solidària amb la Fundació Maides. Finalment, el premi VLC Ciudad a l’esport és per al Llevant U.E. per la millor temporada de la seua història.