Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El pavo del ayuntamiento?

Truque i compte vint!

[ACTUALITZAT 6/05/2012] Com que hi ha molt viciós entre els fallers i fallers que no paren de jugar al truc o al parxís, la Falla García Lorca-Oltà ha organitzat per a ells el seu tercer Campionat 15 Hores de Parxís i Truc. Serà el 26 de maig des de les onze del matí al seu casal, i el primer premi són 100 euros. ¿T’apuntes?

La inscripció costa 15 euros per parella, i ha de fer-se al casal de la comissió (carrer Margallons, s/n, de València) dijous de 20.00 a 21.00 hores o per correu electrònic a fallalorcaolta@yahoo.es. Hi haurà un primer premi per a cada modalitat dotat amb 100 euros i trofeu, i un segon amb 40 euros i trofeu. L’últim dia per a poder inscriure’s és el 24 de maig.