Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Crida?

Molí de Vent convoca el seu concurs de playbacks

playback“A bailar, a bailar”, però no sevillanes, encara que siga abril, sinó playbacks. La Falla Molí de Vent de Puçol celebrarà el proper día 9 el seu concurs d’esta especialitat, amb 200 euros per al primer premi i entrepans de llonganissa amb beguda per als qui paguen 4 euros.

La Falla Molí de Vent realitzarà el dia 9 de juny el seu V Concurs de Playbacks de falles i associacions, el qual tindrà un primer premi de 200 euros i un segon de 100. Per a sopar, el públic podrà comprar entrepà de llonganissa (amb tomaca opcional) més pot de refresc per 4 euros. La nit acabarà amb una discoteca mòbil.

Estes són les bases de concurs:

1. El concurs es realitzara al carrer, en un escenari de unes mides aproximades de 6 metres de llarg per 4 de ample.

2. Es podrà realitzar un playback per falla.

3. El mínim per actuació serà de tres persones i un màxim de deu (que estiguen a l’escenari, es a dir, podrán participar mes persones pero a l’escenari podrán estar un màxim de deu, poden eixir i anar-sen durant l’actuació).

4. La concentració en el nostre casal serà a les 19:00 hores per a la realització del sorteig de les posicions de les actuacions i repartiment dels tiquets del sopar.

5. La falla admetrà a les 20 primeres Falles i associacions que confirmen l´asistència.

6. El dia 6 de juny serà l’últim dia tant per a confirmar l’asistència a l’acte tenint que notificar a la falla els membres que participen per actuació, nom complet de la cançó, interpret, telefon de contacte, nom de la persona de contacte i de la Falla participant com per a fer arribar a la Falla (per el mitjos que al final es relacionen) la cançó.

7. Haureu d’indicar si la musica ha de començar a sonar quan hi haja algun participant en l’escenari o abans.

8. En cas de que diverses falles presenten la mateixa cançó, s’atendran per ordre d’arribada comunicant-lo a les falles que tinguen que modificar-la.

9. El primers premis s’entregaràn en metàl•lic:
-200 €, primer premi
-100 €, segon premi

10. Els valors a puntuar per cada actuació seran els següents: vestuari, originalitat, vocalització i coreografia.

11. La decisió del jurat serà inapel•lable.

12. La falla es reserva el dret de modificar parts de les següents bases, així com anular l’acte.

13.Al casal hi haurà un servei de barra i sopar: entrepà de llonganisses (hi haurà tomaca per a qui en vulga) + pot de refresc per 4 € (el sopar haurà de reservar-se com mínim amb 3 dies d’antelació per a tindre un calcul orientatiu). En cas de qualsevol dubte o aclaració preguem es fiqueu en contacte amb nosaltres.

Més informació escrivit al correu electrònic fallamolidevent@hotmail.es.