Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

El concurs de creus de maig torna a Torrent

Cruz Lope de Rueda

Un premi de 250 euros i altres menors estan en joc en el Concurs de Creus de Maig Raquel Pérez Villa que torna a convocar la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent. En ell poden participar tant comissions falleres com altres associacions d’esta localitat, sempre que planten una creu al carrer, clar.

Dissabte 5 de maig tindrà lloc este concurs, en el qual hi haurà dues modalitats (flor natural i manualitats) i dues seccions, comissions falleres i altres associacions, optant estes últimes pel Premi Cercle Catòlic. Els interessants a participar tenen fins al 3 de maig per a inscriure’s al casal de la comissió (carrer Cronista Vicent Beguer, 2 i 4 de Torrent) o enviant un correu electrònic a secretaria@fallacronista.com, indicant les següents dades: nom de la comissió fallero o associació, modalitat i adreça on està la creu. L’obertura de sobres i entrega de premis serà a les 20.00 hores del 5 de maig, sent estos últims els següents:

  • Per a falles: millor creu de flor natural, 250 € i trofeu; millor creu de manualitats, 100 € i trofeu; premi a l’originalitat, 50 €.
  • Per a associacions (Premi Cercle Catòlic): millor creu, 100 € i trofeu.