Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

Empar Iturbi i Àngel de l’Alcàsser, artistes ‘reloaded’

hannibalsmithMoltes comissions han dit com en l’Equip A, “m’encanta que els plans isquen bé”, en este cas amb les falles, i han contractat de nou als mateixos artistes; es el cas de Sant Vicent-Empar Iturbi i Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Altres com Santa Maria Micaela-Martí l’Humà els han canviat per uns de més jóvens (però no u de quaranta per dos de vint, com fan alguns amb les seues mullers).

En efecte, Alberto Ribera plantarà per octau any consecutiu la falla infantil de Sant Vicent-Empar Iturbi, i ho farà amb un projecte amb conceptes renovats i línies atractives, segons diu la comissió. El monument gran serà cosa de José Jarauta “Pepo”, complint-se el dècim aniversari de “noces” entre l’artista i la comissió, temps que no aguanten totes les relacions ni molt menys. I com no podia ser menys, la falla que estan pensant volen que siga més gran i millor acabada que mai. El que sí canvien estos fallers és la presidència, agarrant el càrrec Remedios Pascual Guillén. En altre punt de la ciutat, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser han quedat molt contents amb els monuments que van plantar-los Lorenzo i Sergio Fandos en 2012 i volen que repetisquen.

Per contra, Santa Maria Micaela-Martí l’Humà ha canviat d’artistes i n’ha contractat un parell jovenets, però experimentats en l’art de fer falles: Vicente Manuel Martínez Aparici i Marina Puche. Ell s’encarregarà de la falla gran, mentre que ella farà la infantil.