Empar Iturbi i Àngel de l’Alcàsser, artistes ‘reloaded’

hannibalsmithMoltes comissions han dit com en l’Equip A, “m’encanta que els plans isquen bé”, en este cas amb les falles, i han contractat de nou als mateixos artistes; es el cas de Sant Vicent-Empar Iturbi i Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Altres com Santa Maria Micaela-Martí l’Humà els han canviat per uns de més jóvens (però no u de quaranta per dos de vint, com fan alguns amb les seues mullers).

En efecte, Alberto Ribera plantarà per octau any consecutiu la falla infantil de Sant Vicent-Empar Iturbi, i ho farà amb un projecte amb conceptes renovats i línies atractives, segons diu la comissió. El monument gran serà cosa de José Jarauta “Pepo”, complint-se el dècim aniversari de “noces” entre l’artista i la comissió, temps que no aguanten totes les relacions ni molt menys. I com no podia ser menys, la falla que estan pensant volen que siga més gran i millor acabada que mai. El que sí canvien estos fallers és la presidència, agarrant el càrrec Remedios Pascual Guillén. En altre punt de la ciutat, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser han quedat molt contents amb els monuments que van plantar-los Lorenzo i Sergio Fandos en 2012 i volen que repetisquen.

Per contra, Santa Maria Micaela-Martí l’Humà ha canviat d’artistes i n’ha contractat un parell jovenets, però experimentats en l’art de fer falles: Vicente Manuel Martínez Aparici i Marina Puche. Ell s’encarregarà de la falla gran, mentre que ella farà la infantil.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar