Empar Iturbi i Àngel de l’Alcàsser, artistes ‘reloaded’

Moltes comissions han dit com en l’Equip A, “m’encanta que els plans isquen bé”, en este cas amb les falles, i han contractat de nou als mateixos artistes; es el cas de Sant Vicent-Empar Iturbi i Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. Altres com Santa Maria Micaela-Martí l’Humà els han canviat per uns de més jóvens (però no u de quaranta per dos de vint, com fan alguns amb les seues mullers).

En efecte, Alberto Ribera plantarà per octau any consecutiu la falla infantil de Sant Vicent-Empar Iturbi, i ho farà amb un projecte amb conceptes renovats i línies atractives, segons diu la comissió. El monument gran serà cosa de José Jarauta “Pepo”, complint-se el dècim aniversari de “noces” entre l’artista i la comissió, temps que no aguanten totes les relacions ni molt menys. I com no podia ser menys, la falla que estan pensant volen que siga més gran i millor acabada que mai. El que sí canvien estos fallers és la presidència, agarrant el càrrec Remedios Pascual Guillén. En altre punt de la ciutat, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser han quedat molt contents amb els monuments que van plantar-los Lorenzo i Sergio Fandos en 2012 i volen que repetisquen.

Per contra, Santa Maria Micaela-Martí l’Humà ha canviat d’artistes i n’ha contractat un parell jovenets, però experimentats en l’art de fer falles: Vicente Manuel Martínez Aparici i Marina Puche. Ell s’encarregarà de la falla gran, mentre que ella farà la infantil.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar