Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Festa i oferta d’apuntà infantil en Exposició

Diversió per als xiquets i una oferta per a noves altes (igual que les companyies telefòniques) que tinguen entre zero i tres anys, és el que oferix la Falla Exposició-Misser Mascó enguany en la seua festa de l’apuntà infantil. Passa’t divendres 27 per ella i ho voràs.

El proper 27 d’abril tindrà lloc la festa de l’apuntà infantil de la Falla Exposició a la plaça Polo Bernabé. Tots els xiquets que acudisquen a partir de les cinc de la vesprada gaudiran de castells inflables, regals, begudes i altres sorpreses, i podran informar-se de com s’ho passen de bé els fallers infantils d’esta comissió d’especial. Els que s’animen a apuntar-se i que tinguen entre 0 i 3 anys, a més, podran beneficiar-se de l’oferta de ser fallers tot l’exercici per 50 euros.