Festa i oferta d’apuntà infantil en Exposició

Diversió per als xiquets i una oferta per a noves altes (igual que les companyies telefòniques) que tinguen entre zero i tres anys, és el que oferix la Falla Exposició-Misser Mascó enguany en la seua festa de l’apuntà infantil. Passa’t divendres 27 per ella i ho voràs.

El proper 27 d’abril tindrà lloc la festa de l’apuntà infantil de la Falla Exposició a la plaça Polo Bernabé. Tots els xiquets que acudisquen a partir de les cinc de la vesprada gaudiran de castells inflables, regals, begudes i altres sorpreses, i podran informar-se de com s’ho passen de bé els fallers infantils d’esta comissió d’especial. Els que s’animen a apuntar-se i que tinguen entre 0 i 3 anys, a més, podran beneficiar-se de l’oferta de ser fallers tot l’exercici per 50 euros.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar