¿Has leído "Los trenes falleros"?

L’artista Javier Fernández, premi Salvador Debón

drcollado

Javier Fernández Ruiz ha guanyat el premi Salvador Debón Cortina atorgat per la Falla Plaça del Doctor Collado. Este premi el rep aquell artista faller que, segons un jurat, es considera la revelació de les últimes festes falleres, al igual que Debón ho va ser durant els anys seixanta.

En la nit d’ahir va tindre lloc la deliberació del premi al casal de Doctor Collado, la qual va estar en mans d’un jurat format per David González García (president de la comissió fallera), Antonio Debón (fill de Salvador Debón), Boro Peiró (director del programa radiofònic Gente de Fallas), Gabriel Aranaz (delegat de mitjans de comunicació de Junta Central Fallera), Ángel Romero (director de la web Cendra Digital) i Quique Collado (director de Mediterráneo Popular TV). Estes persones han valorat la trajectòria, especialment este últim exercici faller, de Javier Fernández, per a atorgar-li la distinció. Recordem que l’artista va aconseguir el segon premi en la secció especial infantil amb la falleta de Sueca-Literat Azorín, així com el primer de secció primera infantil amb la de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. El premi s’entregarà en la Gala dels Premis Doctor Collado, junt als premis Llotja.