Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Gravador Esteve reenganxa Francisco Jiménez

gesteveLa Falla Gravador Esteve-Ciril Amorós repetirà artista faller infantil, Francisco Jiménez Rodero, i amb ell també renovarà il·lusions (foto). Qui no comunicarà els seus artistes fins al mes que ve, per qüestions tècniques segons diuen ells mateixos, és la Falla Àngel de l’Alcàsser-José Maestre, de la qual sí se sap ja que la presidenta per a este exercici és Soledad Mateo Martín. També tenen una dona en la presidència els fallers de Castielfabib-Marqués de Sant Joan, el nom de la qual és Nohemí Rodríguez Camps. Les intencions d’esta nova ocupant del càrrec és continuar plantant projectes innovadors, que esperem que no se’ls carregue cap gamberro urbà i amb mala llet com enguany.