¿Has leído "La falla (el monumento)"?

Gravador Esteve reenganxa Francisco Jiménez

La Falla Gravador Esteve-Ciril Amorós repetirà artista faller infantil, Francisco Jiménez Rodero, i amb ell també renovarà il·lusions (foto). Qui no comunicarà els seus artistes fins al mes que ve, per qüestions tècniques segons diuen ells mateixos, és la Falla Àngel de l’Alcàsser-José Maestre, de la qual sí se sap ja que la presidenta per a este exercici és Soledad Mateo Martín. També tenen una dona en la presidència els fallers de Castielfabib-Marqués de Sant Joan, el nom de la qual és Nohemí Rodríguez Camps. Les intencions d’esta nova ocupant del càrrec és continuar plantant projectes innovadors, que esperem que no se’ls carregue cap gamberro urbà i amb mala llet com enguany.

3 ideas sobre “Gravador Esteve reenganxa Francisco Jiménez”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar