Música i inflables a Algirós

apuntalleons

Música, traca, castells inflables i paella han tingut este cap de setmana les falles Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Els Lleons-Poeta Mas i Ros. ¡I és que cal animar a la gent a apuntar-se com siga!

Este dissabte 21 d’abril, just 50 anys després de la seua primera apuntà, la Falla Duc de Gaeta n’ha celebrat una altra en la qual no va faltar música i traques, igual que en aquella primera ocasió. La comissió, amb el seu president Marcos Soriano i la fallera major al front, va visitar comerços i va proclamar altaveu en mà que el casal està obert per a tots els veïns.

No massa lluny d’allí però al dia següent, la Falla Els Lleons va muntar castells inflables al carrer perquè xiquets i grans (inclòs algun que altre delegat de sector) s’ho passaren d’allò més bé. També hi hagué equips que informaven de com és la comissió, així com de les activitats realitzades i de les previstes per al present exercici. Per a dinar es van preparar diverses paelles (una per a 200 persones) per a convidar al veïnat.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar