Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

L’etern debat de canviar Sant Josep, al Cercle

Com que canviar Sant Josep al tercer dilluns de març dóna més a parlar que les operacions de Belén Esteban, el Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer ha organitzat una xarrada al respecte per al 23 d’abril a les 20 hores.

Els integrants del debat seran José Ramón Pons Navarro (propietari de comerços), Ramón Bernabeu Guillem (faller de Giorgeta-Roig de Corella), Pepe Herrero (director del programa radiofònic Nuestras Fallas) i un representant de la Federació d’Hostaleria de València. Moderarà el vicepresident del Cercle d’Opinió, Juan Solivares.

El col·loqui tindrà lloc, com sempre, al local social de l’associació, situat al carrer Misser Rabasa número 6 de València.