Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dónde verlas?

A bailar en la Feria de Abril de Cádiz y Las Rocas

Ozú que alegría, mi arma, que ya empiesa la Feria de Abril en Cadi… pero en la Falla Cádiz-Los Centelles. Y también en la Falla Las Rocas de Denia. Así que vístete de sevillana (o de sevillano, según gustos), ¡y a bailar!

El 28 d’abril, posa’t els lunars i ves-te’n al carrer Los Centelles, número 25, de València, on la Falla Cadis-Els Centelles celebrarà la Fira d’Abril amb balls andalusos i molt de menjar andalús: truita de creïlles, embotits, pescaíto frito, caragols, vi, etc. Actuarà un grup de sevillanes, hi haurà regals i a partir de les dotze, discoteca mòbil. Si t’apuntes, recorda’t d’anar vestit per a l’ocasió; amb un clavell sobra, si no tens pressupost per a vestir-te d’andalús o andalusa.

I si estàs a Dénia, tens una festa similar en la Falla Les Roques, on et convidaran a un rebujito si vas festit de flamenc. Serà el mateix dia a partir de les 19.00 hores al casal de la comissió (carrer Sant Francesc, número 38, de València).