Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Apuntà de quint i tapa en Quart-Extramurs

musicoespi¿Encara no saps a quina falla apuntar-te? Quart-Extramurs-Velázquez t’intentarà atraure el 22 d’abril amb activitats per a totes les edats, i Músico Espí t’obri el casal demà per la vesprada per si vols unir-te amb ells. ¿Sents l’atracció de la força… fallera?

La Falla Quart-Extramurs-Velázquez celebrarà la seua festa de l’apuntà el dia 22 d’este mes a partir de les onze del matí, sent el lloc triat el col·legi Santa Bàrbara. Durant tot el dia hi haurà activitats per a infantils, juvenils i majors, i oferiran quint i tapa per 1 euro per obrir boca fins l’hora de la paella. Per altra banda, la Falla Músico Espí-Gravador Fabregat tindrà obert el seu casal a partir de les 18.00 hores per a tot aquell qui vulga apuntar-se.