Apuntà de quint i tapa en Quart-Extramurs

¿Encara no saps a quina falla apuntar-te? Quart-Extramurs-Velázquez t’intentarà atraure el 22 d’abril amb activitats per a totes les edats, i Músico Espí t’obri el casal demà per la vesprada per si vols unir-te amb ells. ¿Sents l’atracció de la força… fallera?

La Falla Quart-Extramurs-Velázquez celebrarà la seua festa de l’apuntà el dia 22 d’este mes a partir de les onze del matí, sent el lloc triat el col·legi Santa Bàrbara. Durant tot el dia hi haurà activitats per a infantils, juvenils i majors, i oferiran quint i tapa per 1 euro per obrir boca fins l’hora de la paella. Per altra banda, la Falla Músico Espí-Gravador Fabregat tindrà obert el seu casal a partir de les 18.00 hores per a tot aquell qui vulga apuntar-se.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar