Alm. Cadarso i Camí Nou repetixen presidents

A les falles Almirall Cadarso-Comte d’Altea de València i Camí Nou d’Alzira els han agradat els seus respectius presidents (presidenta en el cas de la primera) i els han reenganxat. Laura Cano repetix en la primera demanant amor (a la falla, s’entén) i Pepe Magraner en la segona amb ànim continuista.

En efecte, Laura Cano és presidenta d’eixa comissió de l’Eixample per quart any consecutiu. En la reelecció que va tindre anit, la comissió li va agrair l’esforç d’estos tres anys anterior, però també li va demanar un poc més. Ella va dir que el secret perquè la falla es faça més gran és “l’amor a Almirall”, i va declarar que un dels seus objectius enguany és aconseguir ampliar el cens de la falla. Pel contrari, Pepe Magraner, reelegit president de Camí Nou per 95 vots a favor, 27 en contra i sis abstencions, va abogar per mantenir el model de gestió que porta fins ara.

Una idea sobre “Alm. Cadarso i Camí Nou repetixen presidents”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar