Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Alm. Cadarso i Camí Nou repetixen presidents

presis1

A les falles Almirall Cadarso-Comte d’Altea de València i Camí Nou d’Alzira els han agradat els seus respectius presidents (presidenta en el cas de la primera) i els han reenganxat. Laura Cano repetix en la primera demanant amor (a la falla, s’entén) i Pepe Magraner en la segona amb ànim continuista.

En efecte, Laura Cano és presidenta d’eixa comissió de l’Eixample per quart any consecutiu. En la reelecció que va tindre anit, la comissió li va agrair l’esforç d’estos tres anys anterior, però també li va demanar un poc més. Ella va dir que el secret perquè la falla es faça més gran és “l’amor a Almirall”, i va declarar que un dels seus objectius enguany és aconseguir ampliar el cens de la falla. Pel contrari, Pepe Magraner, reelegit president de Camí Nou per 95 vots a favor, 27 en contra i sis abstencions, va abogar per mantenir el model de gestió que porta fins ara.