Sueca guanya en carrers il·luminats

llumsdg
La torre Eiffel de la Falla Sueca-Literat Azorín ha guanyat enguany en concurs de carrers il·luminats de Junta Central Fallera en Categoria A. Quant a la B, el primer lloc se l’emporta Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. Per altra banda, el carrer adornat de Pare Santonja-Cardenal Benlloch triomfa en un concurs que enguany té el mínim de participants.

Les llums de Sueca tornen a ser la guanyadora en el concurs de Junta Central Fallera, quedant en segon lloc Cuba-Literat Azorín. La tercera va ser Carrera de Malilla-Enginyer Joaquim Benlloch, seguint per este ordre Cuba-Puerto Rico i Alm. Cadarso-Comte d’Altea. En categoria B, a Duc de Gaeta li seguixen Mestre Gozalbo-Comte d’Altea, Lo Rat Penat, Barraca-Espadán i Molinell-Alboraia. Quant a carrers adornats, els tres premis concedits per Junta són: primer, Pare Santonja-Cardenal Benlloch (Mislata), Malva-rosa i Nàquera-Lauri Volpi.