¿Has leído "Los trenes falleros"?

Escola petardera a Campament

escoleta“Petards” van molts al col·legi, i petarders també, però el que ha programat la Falla Campament-La Yesa és una “escoleta del foc” on ensenyar als xiquets con es tira el material pirotècnic i a no córrer riscos en la seua utilització. Serà dissabte que ve a les cinc de la vesprada i l’entrada és lliure.

Eixa falla i la Federació Interpenyes de Paterna han organitzat este curset per tal d’ensenyar als xiquets, i també als majors, com s’utilitzen els petards que es tiren en l’època fallera. N’hi haurà una explicació teòrico-pràctica, especificant-se quins són més adequats per a cada edat segons la normativa europea. Per exemple, s’explicarà que els menores de huit anys no poden tirar ni bombetes i que per a utilitzar masclets cal tenir almenys 18 anys. També es parlarà de les tres classes de productes pirotècnics (I, per a majors de 8 anys; II, per a majors de 10; i III, per a majors de 18). Per altra banda, una infermera de la unitat de cremats de l’Hospital La Fe tractarà el tema dels perills per a la salut que té la mala utilització dels petards.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar