¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Escola petardera a Campament

“Petards” van molts al col·legi, i petarders també, però el que ha programat la Falla Campament-La Yesa és una “escoleta del foc” on ensenyar als xiquets con es tira el material pirotècnic i a no córrer riscos en la seua utilització. Serà dissabte que ve a les cinc de la vesprada i l’entrada és lliure.

Eixa falla i la Federació Interpenyes de Paterna han organitzat este curset per tal d’ensenyar als xiquets, i també als majors, com s’utilitzen els petards que es tiren en l’època fallera. N’hi haurà una explicació teòrico-pràctica, especificant-se quins són més adequats per a cada edat segons la normativa europea. Per exemple, s’explicarà que els menores de huit anys no poden tirar ni bombetes i que per a utilitzar masclets cal tenir almenys 18 anys. També es parlarà de les tres classes de productes pirotècnics (I, per a majors de 8 anys; II, per a majors de 10; i III, per a majors de 18). Per altra banda, una infermera de la unitat de cremats de l’Hospital La Fe tractarà el tema dels perills per a la salut que té la mala utilització dels petards.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar