Jacinto Benavente, de parada mora este dissabte

paradamora

Els moros de la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana se’n van de passeig el 10 de març, i no seran quatre gats precisament:  unes 500 persones desfilaran pel Pla del Remei. La indumentària de la comparsa Huracains de Benigànim s’encarregarà de donar-li color a este event ple de tambors, simitarres i senyors fumant grossos purs sense perill a ser multats.

La setena edició d’esta parada mora comptarà amb la participació d’11 esquadres amb 120 moros (homes i dones), 40 jòvens i xiquets i 300 músics, que segons els organitzadors suposen que és la més nombrosa de els que se celebren a València. La parada discorrerà a partir de les 19.00 hores per carrer Salamanca, entre els carrers Mestre Racional i Borriana, a València, i la tancaran a la vegada els visirs Vicente Boluda i Guillem Bertomeu, ambdós pertanyents a la comparsa Berebeguts. Ja acabada, a les 22.00 hores, hi haurà un sopar a la carpa de la falla i després una discoteca mòbil.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar