Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jacinto Benavente, de parada mora este dissabte

paradamora

Els moros de la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana se’n van de passeig el 10 de març, i no seran quatre gats precisament:  unes 500 persones desfilaran pel Pla del Remei. La indumentària de la comparsa Huracains de Benigànim s’encarregarà de donar-li color a este event ple de tambors, simitarres i senyors fumant grossos purs sense perill a ser multats.

La setena edició d’esta parada mora comptarà amb la participació d’11 esquadres amb 120 moros (homes i dones), 40 jòvens i xiquets i 300 músics, que segons els organitzadors suposen que és la més nombrosa de els que se celebren a València. La parada discorrerà a partir de les 19.00 hores per carrer Salamanca, entre els carrers Mestre Racional i Borriana, a València, i la tancaran a la vegada els visirs Vicente Boluda i Guillem Bertomeu, ambdós pertanyents a la comparsa Berebeguts. Ja acabada, a les 22.00 hores, hi haurà un sopar a la carpa de la falla i després una discoteca mòbil.