Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Es presentaran ninots adaptats i parada mora

agrupmjesus e1264484491392escutbenaventTenim a la vista més presentacions, que és el que toca estos dies: per un costat,  la de la Segona Mostra de Ninots adaptats i Indumentària de l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús, que s’obrirà dilluns 27 de febrer. I per altre, es presentarà la parada mora de la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana dissabte 3 de març. Una oferta variadeta per a no avorrir-se estos dies previs a la setmana fallera.

El 27 de febrer, l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús inaugurarà la Segona Mostra de Ninots adaptats i Indumentària al hall de l’edifici de l’ONCE situat a la Gran Via Ramón y Cajal, número 13, de València. A les 20.00 hores s’entregaran els trofeus dels campionats d’eixa agrupació, i posteriorment s’obriran les exposicions, les quals podran visitar-se  fins al 4 de març. Per altra banda, el 3 de març, la Falla Jacinto Benavente-Reina Na Germana presentarà la seua parada mora a les 20.00 hores dins del seu casal. Presidirà l’acte la fallera major de la comissió, Begoña Amorós, i el president, Rainerio Ferrándiz, acompanyats pels visirs de la Filà Capitana Berebeguts Guillem Bertomeu i Vicente Boluda.