Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cacau i Tramussos debat de teatre

bb banner

El dimecres 29 de febrer tindrà lloc la tretzena edició del col·loqui Cacau i Tramussos organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Esta vegada el tema serà el teatre faller, i el col·loqui començarà al recinte de l’Exposició del Ninot a les 19.45 hores. Se suposa que no es debatrà si llançar cacaus i tramussos o no quan l’obra no agrada.

Els intervinents esta vegada seran Manuel Andrés Zarapico (faller, actor i autor de diverses obres i apropòsits), Inmaculada Guerrero (fallera i actriu), José Ombuena (faller i delegat de cultura de Junta Central Fallera), Jorge Defez (president de la Falla Nord-Doctor Zamenhoff) i Juan Antonio Jurado (faller i responsable de la web Teatrefaller.com).