Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

Crisi (però no de fallers) en la Crida

¡Ja estem en Falles! Són les esperades paraules de la fallera major de València, Sandra Muñoz, en la Crida celebrada ahir vespre a les Torres dels Serrans i amb el públic en l’acabada d’anomenar, precisament, plaça de la Crida. Si no vas sentir què va dir Sandra perquè no vas anar, perquè no vas posar la televisió o perquè estaves allí i no se sentia res amb el soroll de la gent, a continuació en tens un vídeo.

Tant en el discurs de la fallera major com en el de l’alcaldessa Rita Barberà va parlar-se de la crisi econòmica, però està clar que de fallers en l’acte no va haver-hi: un rècord de 75.000, segons Junta Central Fallera, van assistir. En concret, van apel·lar l’esperit de l’estoreta velleta, l’època en què es feia la festa fallera amb quatre trastos. Els focs artificials de Ricardo Caballer i l’espectacle de Maduixa Teatre van amenitzar una vesprada amb bon oratge (que ja era hora que vinguera, per cert).