Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Alm. Cadarso t’explica la falla (si et toca)

Falla A. Cadarso-C. Altea 2012 (maqueta).
Lema:  ¡Más difícil todavía!
Artista: Manolo AlgarraDesprés de l’èxit d’ensenyar al veïnat la maqueta de la falla que plantaran en la setmana fallera que tenim ja ací (més de 100 persones la visitaren), la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea intenta aproximar més el públic al seu monument amb el sorteig de sis visites guiades al taller. ¿T’interessa?

La campanya “Més difícil encara” de la comissió té eixa original iniciativa: convidar als aficionats a les falles a visitar el taller de Manolo Algarra, on s’està construint la falla de la comissió, i a més explicar-los-la. Este passeig entre peces de monument seria el proper divendres 2 de març i corresponderia a sis afortunats elegits per sorteig.

Per a participar en el concurs per a visitar el taller de la falla d’esta comissió, cal enviar un missatge privat per Facebook a la mateixa o escriure-li al correu electrònic masdificiltodavia@hotmail.es, indicant en qualsevol cas nom, cognoms i telèfon de contacte.