Molta participació en els Premis de les Lletres Falleres

Tancats els correus electrònics (parlant en llenguatge de Gran Hermano) i recapitulant, està clar que la gent s’ha animat a concursar: 156 treballs, 92 autors, vora 60 comissions de tota la Comunitat Valenciana i 500 minitextos satírics intenten aconseguir algun dels Premis de les Lletres Falleres. En unes setmanes se sabrà qui són els guanyadors dels diversos guardons a estos premis de foment de la cultura en els llibrets de falla.

El conjunt de premis literaris anomenat de les Lletres Falleres ha aconseguit un bon nombre de participants. En efecte, el Premi Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla de l’Horta, el Premi Malva-Alzira a la millor poesia satírica d’un llibret, el Premi Mocador-Emili Llueca al millor assaig sobre Falles i cultura popular, el Premi Mestre Ortifus a la temàtica i portada d’un llibret de falla i el Premi #plf12 a un text satiricofaller breu en xarxes socials han tingut una bona estrena de marca conjunta. Els organitzadors volen agrair esta bona acollida als participants, dels quals en les properes setmanes se sabran els guanyadors. El 8 de febrer serà quan s’entregue el primer premi, el Malva-Alzira.

Els Premis de les Lletres Falleres estan convocats per l‘Associació d’Estudis Fallers (ADEF), la Falla Malva d’Alzira, la Falla El Mocador de Sagunt, la Falla Borrull-Socors de València i la plataforma Malalt de Falles.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar