Marítim exaltarà les seues falleres majors

No una ni dos falleres majors, sinó una barbaritat més: 43. L’Agrupació de Falles del Marítim celebrarà l’exaltació de totes les seues el dia 4 de febrer a les 16.30 dins del Palau de la Música. El mantenidor -o potser millor multimantenidor, perquè són moltes falleres- serà Donís Martín, conegut poeta festiu en el món faller.

Dissabte 4 de febrer tindrà lloc l’exaltació de les falleres majors pertanyents a comissions de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. A l’acte assistirà el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual, amb les seues corts d’honor, per cert que cinc de les seues components són d’esta agrupació.

En l’acte també s’imposaran recompenses. La insígnia d’or s’entregarà a Francisco Lledó i a les falles que complixen 50 anys, que són Plaça de la Creu, Major-Moraira i Ramón de Rocafull-Comte d’Alaquàs. També s’imposarà la insígnia d’argent de l’agrupació a les falleres majors de València i a les cinc components de les corts d’honor que són del Marítim, així com als presidents José Martí Carbonell, de la Falla Rubén Darío–Fra Luis Colomer i José Pastor Gimeno, de la Falla Progrés-Teatre de la Marina.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar