Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Marítim exaltarà les seues falleres majors

maritimNo una ni dos falleres majors, sinó una barbaritat més: 43. L’Agrupació de Falles del Marítim celebrarà l’exaltació de totes les seues el dia 4 de febrer a les 16.30 dins del Palau de la Música. El mantenidor -o potser millor multimantenidor, perquè són moltes falleres- serà Donís Martín, conegut poeta festiu en el món faller.

Dissabte 4 de febrer tindrà lloc l’exaltació de les falleres majors pertanyents a comissions de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. A l’acte assistirà el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual, amb les seues corts d’honor, per cert que cinc de les seues components són d’esta agrupació.

En l’acte també s’imposaran recompenses. La insígnia d’or s’entregarà a Francisco Lledó i a les falles que complixen 50 anys, que són Plaça de la Creu, Major-Moraira i Ramón de Rocafull-Comte d’Alaquàs. També s’imposarà la insígnia d’argent de l’agrupació a les falleres majors de València i a les cinc components de les corts d’honor que són del Marítim, així com als presidents José Martí Carbonell, de la Falla Rubén Darío–Fra Luis Colomer i José Pastor Gimeno, de la Falla Progrés-Teatre de la Marina.