‘El Botifarra’ actuarà en la setmana cultural del Clero

pepbotifarraEl cantant Pep “El Botifarra” actuarà dins de la setmana cultural de la Falla Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero, la qual tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de febrer en unió amb les festes de Sant Blai que se celebren a Russafa. Però a més hi haurà un mercat artesà, un col·loqui sobre el vi, jocs infantils, cercaviles i altres actes.

Els diferents actes a celebrar es realitzaran als carrers de Doctor Serrano, Plaça Doctor Landete, en el tram peatonal, continuació del carrer Pare Perera, Carlos Cervera i Clero, on  s’instal · larà un mercat tradicional. Per altra banda, a la part peatonal del carrer del Clero hi haurà jocs d’enginy infantils extrets de gravats antics.

 

SETMANA CULTURAL DE LA FALLA EL CLERO

 

Divendres 3 de febrer

A partir de les 14 h. Muntatge de les diferents parades dels artesans.

A les 19 h. Cercavila d’inauguració pels carrers on hi ha instal · lat el mercat, amb actuació a la via pública de Pep “Botifarra”, amb cançons recuperades d’antics llibrets.

A les 23 h. Tancament del mercat.

Dissabte 4 de febrer

A les 10 h. Obertura del mercat.

A les 17 h. Exposició d’artesania manual i taller de manualitats per als xiquets a càrrec d’Irene Peris Oltra.

A les 19 h. Xarrada “Iniciació al tast de vins” a càrrec de María Ángeles Cambra Villanueva, enòloga de la Cooperativa Vinícola “La Vinya” de la Font de la Figuera.

A les 23 h. Tancament del mercat.

Diumenge 5 de febrer

A les 10 h. Obertura del mercat.

A les 12 h. La Falla Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero s’unirà a la celebració de la tradicional “Dança de Sant Blai”, a l’esplanada de la plaça Baró de Cortes.

A les 14h30. Dinar al casal.

A les 16h30. Taller de maquillatge a càrrec de Joan, expert esteticista i maquillador professional.

A les 18 h. Cloenda de les activitats i del mercat.