Fallas para falleros y no falleros según Candreu

De visita per València amb Murillo-Palomar

empEl dia 10 és el primer de la segona setmana cultural de la Falla Murillo-Palomar, en la qual hi haurà una exposició de mocadors, jocs de taula, una visita per Ciutat Vella i una cosa que agradarà molt als bojos pels monuments: una mostra dels esbossos i maquetes de totes les falles plantades per la comissió en la seua història.

 

SETMANA CULTURAL DE LA FALLA MURILLO-PALOMAR

 

Dia 10 de febrer

A les 21.00, amb exposició de mantons i palmitos. Exposició d’esbossos i maquetes de les falles plantades al llarg de l’existència de la comissió (estarà exposada durant els 3 dies de la setmana cultural) .

Sopar d’entrepà a les 22:00.

Dia 11 de febrer

A les 17.00 hores, jocs de taula: Campionat de truc per a fallers i convidats. Es regirà amb les normes de Ciutat Vella, i al final s’entregarà trofeu a la parella campiona i a la subcampiona) . Parxís, bingo i sopar d’entrepà a les 22:00 (de pijama)

Dia 12 de febrer

A les 10.30 hores, visita cultural per Ciutat Vella: palaus, centres d’interés, museus, etc.

A les 15.00, menjar de fraternitat al casal de la falla.

A les 17.00 hores, clausura de la setmana cultural. Sopar de clausura a les 21:00 hores.