Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

L’Agrupació del Marítim presentarà esbossos el dia 20

maritimDes del 20 de gener i fins al 22 del mateix mes, les comissions de l’Agrupació de Falles del Districte Marítim exposaran els esbossos de les falles que plantaran en 2012 a les Drassanes del Grau. Però no se’n vagen encara, que n’hi ha més: a la vegada hi haurà una exposició de l’artista Santiago Díaz Mansergas, una mostra d’indumentària, un festival infantil i un festival de folklore.

Divendres 20 de gener a les vuit de la vesprada, la fallera major de València, Sandra Muñoz, amb la seua cort d’honor i el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, inauguraran l’exposició d’esbossos. Al mateix temps també s’obrirà l’exposició antològica de cartells festius de Santiago Díaz Mansergas, Santi, i la d’indumentària tradicional valenciana  oferida per indumentaristes del Districte Marítim de València. Després s’entregaran els premis dels diversos campionats de l’agrupació que han tingut lloc en este exercici faller.

Al dia següent, 21 de gener, visitarà les exposicions la fallera major infantil de València, Rocío Pascual, i la seua cort d’honor, i s’entregaran els premis d’activitats infantils de l’agrupació. També hi haurà un festival infantil a la plaça exterior de les Drassanes.

L’últim dia, el diumenge 22, se celebrarà el Gran Festival de Folklore Valencià amb l’actuació dels grups de ball de les falles Progrés-Teatre la Marina; Yecla-Cardenal Benlloch (major i infantil); Blasco Ibáñez-Mestre Ripoll (major i infantil), Just Vilar-Mercat Cabanyal i Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana. Els acompanyaran els grups de tabal i dolçaina de Yecla-Cardenal Benlloch i Just Vilar-Mercat del Cabanyal.