Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Marina Villanueva rep la banda de fallera major de Benifaió

fmbenifaio20121

Així de bé lluïx la banda la fallera major de Benifaió 2012, Marina Villanueva Linares, després que li la imposaren divendres passat en un senzill acte celebrat a la Càmara Agrària de la localitat. Marina a més és la reina de les festes de Benifaió, càrrec que ha aparcat fins que arriben les festivitats patronals en agost per tal de dedicar-se plenament i altruistament a ser fallera major. L’alcaldessa i presidenta de la Junta Local de Benifaió, Amparo Arcís, va declarat en l’acte que encara que els retalls hagen arribat a les Falles del poble (i bastant: el pressupost ha baixat un 90%), totes les infrastructures municipals (bombers, policia local, neteja, etc.) estan al servici de la festa.