Olivereta tindrà la seua gala el 17 de febrer


Això és un no parar. L’Agrupació de Falles Olivereta ja te previst el seu sopar de gala el 17 de febrer a les 21.30 hores, però prèviament presentaran els esbossos de les falles pertanyents a la mateixa el 20 de gener, i per altra banda el 12 de febrer tindran lloc els campionats de birles i futbolí. I una de les comissions agrupades, Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcasser, celebrarà la presentació de les seues falleres majors el 28 de gener a les 15.30 hores a la Sala Canal.

Recapitulem. Divendres 20 de gener serà la presentació d’esbossos de les falles incloses en l’Agrupació de Falles Olivereta al casal de la Falla Saineter Arniches a les onze de la nit. El 12 de febrer a les 11 hores és el torn dels campionats de birles i futbolí al Bowling Centre (carrer José Maestre, València), i el 17 del mateix mes tindrem el Sopar de Gala de l’Agrupació a les 21.30 hores a la Sala Canal, on a banda de sopar, s’entregaran els trofeus dels campionats de l’agrupació, les seues recompenses i la insígnia de l’agrupació a la xiqueta Paula Cucarella Tormo, de la Falla Àngel de l’Alcàsser-José Maestre.