Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Faria falta un dia més de Falles?

charlaAmb un dia més de Falles, ¿gaudiries més de la festa, o acabaries per a llançar-te al contenidor del fem? Esta és la pregunta que intenten contestar en una tertúlia que ha organitzat l’Agrupació de Falles Centre per esta vesprada a les 20.00 hores.

Al saló Eduard Escalante de l’antic mercat d’Abastos es debatrà si cal tenir un dia més de Falles, tenint com a ponents Vicente Sáez (president de la Interagrupació de Falles), María José Broseta (presidenta de la Federació de Veïns de València), Nico Garcés (president de l’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar), Pedro Rubio (president de la Falla Cervantes-Pare Jofré i col·laborador del programa radiofònic Veus de festa) i Antonio Ortuño (vicepresident de la Falla Convent Jerusalem). Moderarà Miguel Prim (guionista de Falles i col·laborador en diversos mitjans especialitzats en la festa).