Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Botànic presentarà esbossos este diumenge

L’Agrupació de Falles del Botànic presentarà els esbossos dels monuments pertanyents a comissions de la mateixa, este diumenge 15 de desembre al Complex de La Petxina. Però no contents amb això, tenen previstos més actes per aprofitar el dia: un cercavila amb música de tabal i dolçaina, i entrega de trofeus.

En efecte, a les onze del matí hi haurà una concentració dels presidents i f alleres majors de les comissions agrupades al casal de Norte-Doctor Zamenhoff, per tal de començar la cercavila fins al Complex de La Petxina. Mitja hora després es rebrà a les comissions, per a passar a les 12.00 hores a l’entrega de trofeus dels diversos concursos de l’agrupació. Finalment, a la una serà la presentació dels esbossos de les falles que plantaran en 2012.