Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Verónica March guanya el concurs de contes fallers del TF

El text Entrepà de falles amb creïlles fregides, escrit per Verónica March, ha guanyat el premi del concurs de contes fallers convocat enguany per la publicació El Turista Fallero. Verónica té 27 anys, és fallera de la Plaça Cervantes de Paiporta, la seua ocupacio és periodista en Levante TV, i ha fet història perquè és la primera dona que queda triomfadora en este concurs. ¡Enhorabona!

El relat guanyador del XVI Concurs de Contes Fallers de El Turista Fallero dibuixa una enyorança de les falles d’abans, i en la classificació li han seguit de prop el text Un mar de falles, de José Andreu, guanyador d’any passat i faller de Ramón y Cajal (Torrent); Embolic, de Hernan Mir, una història relacionada amb l’AVE València-Madrid; i La maté porque era mío, de Manolo Sanchis, un conte amb assassinat inclòs. La guanyadora rebrà els 250 euros de premi el dia de la presentació del proper número de El Turista Fallero, que serà a finals de febrer, i el seu relat apareixerà publicat en esta mateixa revista, acompanyat probablement dels contes finalistes.