¿Has leído "Los museos falleros"?

Les falles de Borriana centralitzen les compres

En temps de crisi cal aguditzar l’enginy per estalviar un cèntim, i això és el que han fet les 18 comissions falleres de Borriana: centralitzaran les seues compres per aconseguir millors preus. Si ja han estalviat un 40% amb l’assegurança civil i d’accidents contractant-lo conjuntament, ¿per què no fer-ho amb tot?

La Federació de Falles de Borriana ja s’ha posat en marxa per a crear una central de compres. De moment, ja ha sol·licitat a totes les comissions un llistat de tots els productes i servicis que necessita per tal de planificar compres conjuntes. D’esta manera, podran estalviar-se diners en la contractació de la pirotècnia, les carpes, les cadires, la beguda del bar, orquestres i la resta de despeses que té una falla. En la federació esmentada ja hi ha una comissió que s’encarregarà de buscar pressupostos entre diversos proveïdors, tenint en compte la quantitat total demandada pels fallers de la localitat. Així ho informa el Diario Mediterráneo.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar