Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles de Borriana centralitzen les compres

En temps de crisi cal aguditzar l’enginy per estalviar un cèntim, i això és el que han fet les 18 comissions falleres de Borriana: centralitzaran les seues compres per aconseguir millors preus. Si ja han estalviat un 40% amb l’assegurança civil i d’accidents contractant-lo conjuntament, ¿per què no fer-ho amb tot?

La Federació de Falles de Borriana ja s’ha posat en marxa per a crear una central de compres. De moment, ja ha sol·licitat a totes les comissions un llistat de tots els productes i servicis que necessita per tal de planificar compres conjuntes. D’esta manera, podran estalviar-se diners en la contractació de la pirotècnia, les carpes, les cadires, la beguda del bar, orquestres i la resta de despeses que té una falla. En la federació esmentada ja hi ha una comissió que s’encarregarà de buscar pressupostos entre diversos proveïdors, tenint en compte la quantitat total demandada pels fallers de la localitat. Així ho informa el Diario Mediterráneo.