Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Betlems d’Arquitecte Alfaro i M. Cabanyal guanyen al Marítim

Betlem Mercat Cabanyal 2011-12_20111204_008.JPGEl betlem clàssic de la Falla Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells ha guanyat en la categoria A del concurs convocat per l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. Per altra banda, el de Just Vilar-Mercat del Cabanyal aconseguix un altre primer premi en esta agrupació. En modalitats B els triomfadors han sigut Barri Beteró en clàssics i Barraca-Espadán en lliure.

En els betlems clàssics, modalitat B, la classificació seguix així: 2n, Indústria-Sants Just i Pastor; 3r, Plaça de la Creu–Els Àngels; 4t, Av. Tarongers-Universitat Politècnica; 5t, Grups Mare de Déu del Carme; 6t, Yecla-Cardenal Benlloch; i 7m Vidal de Canyelles-Sánchez Coello. Van concedir-se accèssits a Malva-rosa, Blocs Platja, Sants Just i Pastor-Serradora, Progrés-Teatre la Marina, Reina-Vicent Guillot, Álvaro López-Sant Joan de Déu i Major-Moraira.

Quant als de lliure disseny, en segon lloc de la modalitat B ha quedat Conserva-Berenguer Mallol i en tercer, Blasco Ibáñez-Mestre Ripoll. Els accèssits han recaigut en José Benlliure–Vicent Guillot i Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana.