Betlems d’Arquitecte Alfaro i M. Cabanyal guanyen al Marítim

Betlem Mercat Cabanyal 2011-12_20111204_008.JPGEl betlem clàssic de la Falla Arquitecte Alfaro-Francesc Cubells ha guanyat en la categoria A del concurs convocat per l’Agrupació de Falles del Districte Marítim. Per altra banda, el de Just Vilar-Mercat del Cabanyal aconseguix un altre primer premi en esta agrupació. En modalitats B els triomfadors han sigut Barri Beteró en clàssics i Barraca-Espadán en lliure.

En els betlems clàssics, modalitat B, la classificació seguix així: 2n, Indústria-Sants Just i Pastor; 3r, Plaça de la Creu–Els Àngels; 4t, Av. Tarongers-Universitat Politècnica; 5t, Grups Mare de Déu del Carme; 6t, Yecla-Cardenal Benlloch; i 7m Vidal de Canyelles-Sánchez Coello. Van concedir-se accèssits a Malva-rosa, Blocs Platja, Sants Just i Pastor-Serradora, Progrés-Teatre la Marina, Reina-Vicent Guillot, Álvaro López-Sant Joan de Déu i Major-Moraira.

Quant als de lliure disseny, en segon lloc de la modalitat B ha quedat Conserva-Berenguer Mallol i en tercer, Blasco Ibáñez-Mestre Ripoll. Els accèssits han recaigut en José Benlliure–Vicent Guillot i Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar