Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

Recollides solidàries de Castielfabib i Els Generals

AjudaEnAccioCDonaA recollir, que sempre està bé, i més si el destinatari és un necessitat. Per un costat, la Falla Castielfabib vol recopilar aliments duraders i nadalencs fins demà 16 en horari de 17.30 a 20.30 al seu casal (carrer Marqués de Sant Joan, 11, València), donacions que s’entregaran a la Fundació Padre Garralda-Horizontes Abiertos. El 21 de desembre a les 20 hores es farà efectiva eixa entrega en un concert nadalenc oferit per Cormadalum. I per altra banda, la Falla Els Generals vol recollir llibres els dies 19 i 20 a la plaça de Nuevo Centro, amb l’objectiu de fer un mercadet solidari en benefici d’Ayuda en Acción. La recollida es farà de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 hores.