L’Ofrena s’avançarà i ens quedem sense alguna mascletà

retallardinersA les Falles de València, en comptes del Pare Noel, arriben els “Supertacañones” per coses de la famosa crisi. Se suprimixen mascletades accessòries d’alguns actes, així com altres espectacles pirotècnics, i també desapareix la Cavalcada Folklòrica. Alta novetat del programa de festejos de Junta Central Fallera per a l’any que ve és l’avançament de l’Ofrena, que començarà a les 15.30 hores en comptes de a les 16.00. Són temes explicats en l’assemblea de presidents d’anit i reflectits en xarxes socials.

Segons informa la publicació Actualidad Fallera en Facebook i Twitter, en 2012 no hi haurà Cavalcada Folklòrica (anteriorment anomenada Cavalcada del Regne), ni mascletà en els homenatges a la policia local, als bombers, al Mestre Serrano i a Maximilià Thous, ni en l’Ofrena a Sant Josep, ni al final de la Crida, ni tampoc en el Cant de l’Estoreta de la plaça de l’Arbre. I se confirma que, com ja va informar-se en el seu moment, se suprimixen les mascletades d’Any Nou i la napolitana. S’eliminen també altres actes pirotècnics, però sobreviuen totes les mascletades a la plaça de l’Ajuntament i els castells de focs artificials al llit del Túria.

Altres canvis del programa oficial de festejos de Junta Central Fallera estan en l’Ofrena de Flors. Possiblement per intentar que no acabe tan tard començarà abans, a les 15.30 hores. A més, el sector de Mislata canvia d’intinerari, passant al carrer Sant Vicent.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar