¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Salamanca i Russafa presenten projectes esta setmana

escutscaEsta setmana toca presentacions de projectes en llocs estranys. La Falla Salamanca-Comte d’Altea firmarà els contractes amb els seus artistes i presentarà projectes este dijous 15 de desembre a les 20.30 hores, començant al monument al Marqués del Campo de la plaça Cánovas. Per altra banda, l’Agrupació de Falles de Russafa mostrarà este diumenge a les onze del matí, els esbossos de les 22 comissions que la composen al Convent de Nostra Senyora dels Àngels, lloc on no es pot blasfemar si no t’agrada algun projecte.

L’acte de la Falla Salamanca-Comte d’Altea tindrà dues parts. La primera serà la firma de contractes amb els artistes Juanjo García i Francisco Torres al costat del monument al Marqués del Campo, a les 20.30 hores. I la segona, la presentació dels projectes al casal (carrer Comte d’Altea, 55, València) on Torres explicarà l’infantil i García el gran.

Quant a l’Agrupació de Russafa, s’aprofitarà la presentació dels esbossos per a inaugurar una exposició de fotografies realitzades per Ximo Fortea dels màxims representants de les comissions falleres que la formen. A més, estes entregaran el donatiu de la campanya solidària “Un quilo d’ajuda”.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar