Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Salamanca i Russafa presenten projectes esta setmana

escutscaEsta setmana toca presentacions de projectes en llocs estranys. La Falla Salamanca-Comte d’Altea firmarà els contractes amb els seus artistes i presentarà projectes este dijous 15 de desembre a les 20.30 hores, començant al monument al Marqués del Campo de la plaça Cánovas. Per altra banda, l’Agrupació de Falles de Russafa mostrarà este diumenge a les onze del matí, els esbossos de les 22 comissions que la composen al Convent de Nostra Senyora dels Àngels, lloc on no es pot blasfemar si no t’agrada algun projecte.

L’acte de la Falla Salamanca-Comte d’Altea tindrà dues parts. La primera serà la firma de contractes amb els artistes Juanjo García i Francisco Torres al costat del monument al Marqués del Campo, a les 20.30 hores. I la segona, la presentació dels projectes al casal (carrer Comte d’Altea, 55, València) on Torres explicarà l’infantil i García el gran.

Quant a l’Agrupació de Russafa, s’aprofitarà la presentació dels esbossos per a inaugurar una exposició de fotografies realitzades per Ximo Fortea dels màxims representants de les comissions falleres que la formen. A més, estes entregaran el donatiu de la campanya solidària “Un quilo d’ajuda”.