Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Jesuset se’n va de Corpus amb Na Jordana

Betlem Na Jordana 2011-12_20111211_027.JPGCuriosa situació la que viuen Jesús, Maria i Josep al portal de… ¿la Catedral? en el betlem de la Falla Na Jordana. Els Reis Mags arriben amb tramvia, els pastors adoren front a la Casa Vestuari, roques i gegants pels voltants, cavalcades… I tot passant no en l’any 1, sinó en 1961 i a València durant la festa del Corpus. Un gran escenari amb 175 figuretes vestides a mà que han fet que els fallers somiaren amb l’agulla durant molt de temps, i que es pot visitar al casal de la comissió fins al 4 de gener en horari de vesprada els laborales, i de matí i vesprada els festius. Mira, mira les fotos i el vídeo…

Com sempre, per a vore més gran una imatge, cal fer clic sobre ella.