Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

No trencaren el servei als projectes del Clero

cleroesbossos

Ahir va ser la primera presentació de projectes de falla de Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero, al barri de Russafa, i ho van fer amb el glamour d’Anabel Medina, una gran tennista valenciana amb 11 títols internacionals en el seu haver. En l’acte, presentat pel locutor de ràdio i televisió Jaume Bronchud, van conéixer-se els esbossos de Sergio Alcañiz i de Lorenzo i Sergio Fandos.

cleroanabelmedina

Amb una puntualitat inusual en els actes fallers va començar este acte al casal de la comissió, el qual va ser senzill i entretingut. L’artista faller Sergio Alcañiz va explicar la seua fallera infantil, que porta per lema La casa de les llepolies i que tracta de la temptació que suposen per als xiquets estos dolços. Per altra banda, el poeta Ferran Gil va explicar la falla Benvinguda a València, Miss Caroline, on es mostrarà una visita il·lustre a la nostra ciutat que servirà per a fer crítiques d’esta última. L’acte va acabar amb l’entrega de l’uniforme faller dels últims temps, el polar de la falla, a la madrina d’esta presentació, Anabel Medina, qui no va tenir problemes en col·locar-se’l. L’esportista, una vegada iniciat el vi d’honor, va firmar en el llibre d’honor de la comissió.

anabelmedina

I estos són els esbossos dels monuments presentats, gran i infantil respectivament:

clerogran

cleroinf

Les dues primeres fotos, cortesia d’Ángel Romero (Cendra Digital).