Fallas para falleros y no falleros según Candreu

No trencaren el servei als projectes del Clero

cleroesbossos

Ahir va ser la primera presentació de projectes de falla de Doctor Serrano-Carlos Cervera-Clero, al barri de Russafa, i ho van fer amb el glamour d’Anabel Medina, una gran tennista valenciana amb 11 títols internacionals en el seu haver. En l’acte, presentat pel locutor de ràdio i televisió Jaume Bronchud, van conéixer-se els esbossos de Sergio Alcañiz i de Lorenzo i Sergio Fandos.

cleroanabelmedina

Amb una puntualitat inusual en els actes fallers va començar este acte al casal de la comissió, el qual va ser senzill i entretingut. L’artista faller Sergio Alcañiz va explicar la seua fallera infantil, que porta per lema La casa de les llepolies i que tracta de la temptació que suposen per als xiquets estos dolços. Per altra banda, el poeta Ferran Gil va explicar la falla Benvinguda a València, Miss Caroline, on es mostrarà una visita il·lustre a la nostra ciutat que servirà per a fer crítiques d’esta última. L’acte va acabar amb l’entrega de l’uniforme faller dels últims temps, el polar de la falla, a la madrina d’esta presentació, Anabel Medina, qui no va tenir problemes en col·locar-se’l. L’esportista, una vegada iniciat el vi d’honor, va firmar en el llibre d’honor de la comissió.

anabelmedina

I estos són els esbossos dels monuments presentats, gran i infantil respectivament:

clerogran

cleroinf

Les dues primeres fotos, cortesia d’Ángel Romero (Cendra Digital).