Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Els playbacks del Marítim, en escena el dia 9

maritimSi eres un boig del playback, el dia 9 és ideal per a la malaltia (però no per a curar-la, sinò per a agreujar-la).  A les 21.00 hores i en la mítica Sala Canal, l’Agrupació de Falles del Marítim tindrà la seua Mostra de Playbacks amb més de 30 números interpretats per diverses comissions falleres que la composen. En infantils actuaran Indústria, Yecla, Sant Pere, Blasco Ibáñez, Just Vilar-Mercat del Cabanyal, Progrés, Major-Moraira, Arquitecte Alfaro, Vidal de Canyelles, Conserva i José Benlliure-Teatre de la Marina. En majors,  Indústria, Sant Pere, Blasco Ibáñez, Just Vilar-Mercat del Cabanyal, Arquitecte Alfaro, Blocs Platja, Malva-rosa i Sant Rafael. Vicente Alventosa, locutor de la 97.7, presentarà l’acte.