¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Torna el concurs de cartells a Torrent

CartellFALLES2011Més val tard que mai, i la Junta Local Fallera de Torrent ha convocat un concurs de cartells després de 12 anys sense fer-ho. El disseny guanyador serà l’oficial de les Falles de Torrent 2012 i a més tindrà 600 euros de premi; a més, es donarà un accèssit a l’artista local amb 200 euros. Si eres bon dibuixant i vols concursar, tens fins al 13 de gener, ¡però compte d’inspirar-te en altres cartells, que després tot se sap!

Els treballs que es presenten a concurs hauran de presentar-se a la seu de Junta Local Fallera (carrer Bellido, número 8 de Torrent) de 18 a 21 hores, i hauran de ser originals i inèdits, en orientació vertical, muntats sobre suport rígid (cartó ploma) i en grandària 70 x 100 cm sense marges. Serà obligatòria la llegenda “FALLES DE TORRENT, 2012”. Els originals realitzats a mà podran fer-se amb qualsevol tècnica excepte el collage amb imatges d’altres autors, i la seua reproducció no podrà necessitar més de cinc tintes, no permetent-se daurades, platejades i fluorescents.  Si el dibuix està fet amb ordinador es presentarà una còpia a color d’alta resolució a 70 x 100 cm del cartell muntada sobre suport rígid, i en cas de ser premiat l’autor estarà obligat a presentar un disc amb tots els arxius i fonts tipogràfiques que haja utilitzat.

Els treballs tindran un lema que haurà de figurar en el dors de l’obra, sent l’única dada que figure en el cartell. En sobre tancat, a banda, s’inclourà el nom i cognoms de l’autor o autors, domicili i telèfon, fotocòpia del DNI així com el lema. Els estudiants faran constar i acreditaran, a més, la seua condició de tals. En l’exterior d’este sobre, únicament apareixerà l’indicat lema, sense cap altre text o contrasenya.

 

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar