Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Torna el concurs de cartells a Torrent

CartellFALLES2011Més val tard que mai, i la Junta Local Fallera de Torrent ha convocat un concurs de cartells després de 12 anys sense fer-ho. El disseny guanyador serà l’oficial de les Falles de Torrent 2012 i a més tindrà 600 euros de premi; a més, es donarà un accèssit a l’artista local amb 200 euros. Si eres bon dibuixant i vols concursar, tens fins al 13 de gener, ¡però compte d’inspirar-te en altres cartells, que després tot se sap!

Els treballs que es presenten a concurs hauran de presentar-se a la seu de Junta Local Fallera (carrer Bellido, número 8 de Torrent) de 18 a 21 hores, i hauran de ser originals i inèdits, en orientació vertical, muntats sobre suport rígid (cartó ploma) i en grandària 70 x 100 cm sense marges. Serà obligatòria la llegenda “FALLES DE TORRENT, 2012”. Els originals realitzats a mà podran fer-se amb qualsevol tècnica excepte el collage amb imatges d’altres autors, i la seua reproducció no podrà necessitar més de cinc tintes, no permetent-se daurades, platejades i fluorescents.  Si el dibuix està fet amb ordinador es presentarà una còpia a color d’alta resolució a 70 x 100 cm del cartell muntada sobre suport rígid, i en cas de ser premiat l’autor estarà obligat a presentar un disc amb tots els arxius i fonts tipogràfiques que haja utilitzat.

Els treballs tindran un lema que haurà de figurar en el dors de l’obra, sent l’única dada que figure en el cartell. En sobre tancat, a banda, s’inclourà el nom i cognoms de l’autor o autors, domicili i telèfon, fotocòpia del DNI així com el lema. Els estudiants faran constar i acreditaran, a més, la seua condició de tals. En l’exterior d’este sobre, únicament apareixerà l’indicat lema, sense cap altre text o contrasenya.