Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Sanchís Bergón-Túria presentarà el seu ‘bosc animat’

sanchisturiaEn efecte, Oma: un bosc animat és el lema de la pròxima falla infantil de Sanchís Bergón-Túria, projecte que es presentarà el proper dissabte 15 d’octubre a les 20.30 dins del seu casal (carrer Túria, 67, València). En la falleta, l’artista faller Óscar Villada es basarà en el bosc d’Oma per a crear diversos personatges que agradaran als més menuts; a més, este monument serà la base per a diverses activitats per als infantils durant la setmana fallera, i servirà d’activitat educativa per als alumnes del Col·legi Cervantes, els quals podran participar en un concurs de contes inspirats en la falla. La presentació de l’esbós anirà precedida per la projecció de la pel·lícula Enredados, durant la qual els xiquets tindran refrescos, roses, etc., igual que en un cine de veritat.