Este diumenge serà l’Ofrena Marinera

No són temps de regalar, però ofrenes com la marinera de l’Agrupació de Falles del Marítim no pot faltar des de fa molts anys. El pròxim diumenge 16 d’octubre a les deu del matí tindrà lloc la pròxima, i com sempre consistirà en deixar unes flors a la imatge de la Mare de Déu que hi ha submergida prop del Reial Club Nàutic de València. Les falleres majors de València, Laura Caballero i Carmen Monzonís, en seran les encarregades, però com que queda fatal el vestit de valenciana amb ulleres de busseig i aletes, seran els submarinistes del GISED qui portaran les flors al costat de la figura. Al mateix temps, les falleres majors grans i infantils de les 43 comissions de l’agrupació llançaran flors a l’aigua. A l’acte assistirà el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i altres autoritats.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar