Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Este diumenge serà l’Ofrena Marinera

maritimNo són temps de regalar, però ofrenes com la marinera de l’Agrupació de Falles del Marítim no pot faltar des de fa molts anys. El pròxim diumenge 16 d’octubre a les deu del matí tindrà lloc la pròxima, i com sempre consistirà en deixar unes flors a la imatge de la Mare de Déu que hi ha submergida prop del Reial Club Nàutic de València. Les falleres majors de València, Laura Caballero i Carmen Monzonís, en seran les encarregades, però com que queda fatal el vestit de valenciana amb ulleres de busseig i aletes, seran els submarinistes del GISED qui portaran les flors al costat de la figura. Al mateix temps, les falleres majors grans i infantils de les 43 comissions de l’agrupació llançaran flors a l’aigua. A l’acte assistirà el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i altres autoritats.