Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Presentació de les falles 2012 de Castielfabib

La Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan, dins de la seua línia original, ha presentat els esbossos dels seus monuments d’una manera diferent. Res de convocatòries a la premsa ni actes de “descoberta”: la presentació ha sigut en la seua web fallacastielfabib.com. Dos monuments que fan la línia de separació entre el gran i l’infantil més que prima, obra de Miguel Arraiz i Giovanni Nardin.

Amb el lema Tinc nostàlgia de futur, Miguel Arraiz presenta una falla que seguirà utilitzant materials naturals i donant molta importància a la interpretació de l’espectador.

castielfabib12

Quant a la infantil, es diu Fulles d’herba i segons el seu autor, Giovanni Nardin, “El motor principal d’aquest any ha sigut un sentiment…el verd. No sols el verd com naturalesa. Un verd de molts i, entre molts, un verd que no es pot explicar, o almenys ell no sap directament. Mitjançant l’art ha intentat  recrear i fer aquell moment,  aquell sentiment,  quan va sorgir la idea”.

castielfabibi12