Presentació de les falles 2012 de Castielfabib

La Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan, dins de la seua línia original, ha presentat els esbossos dels seus monuments d’una manera diferent. Res de convocatòries a la premsa ni actes de “descoberta”: la presentació ha sigut en la seua web fallacastielfabib.com. Dos monuments que fan la línia de separació entre el gran i l’infantil més que prima, obra de Miguel Arraiz i Giovanni Nardin.

Amb el lema Tinc nostàlgia de futur, Miguel Arraiz presenta una falla que seguirà utilitzant materials naturals i donant molta importància a la interpretació de l’espectador.

Quant a la infantil, es diu Fulles d’herba i segons el seu autor, Giovanni Nardin, “El motor principal d’aquest any ha sigut un sentiment…el verd. No sols el verd com naturalesa. Un verd de molts i, entre molts, un verd que no es pot explicar, o almenys ell no sap directament. Mitjançant l’art ha intentat  recrear i fer aquell moment,  aquell sentiment,  quan va sorgir la idea”.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar