Presentació de les falles 2012 de Castielfabib

La Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan, dins de la seua línia original, ha presentat els esbossos dels seus monuments d’una manera diferent. Res de convocatòries a la premsa ni actes de “descoberta”: la presentació ha sigut en la seua web fallacastielfabib.com. Dos monuments que fan la línia de separació entre el gran i l’infantil més que prima, obra de Miguel Arraiz i Giovanni Nardin.

Amb el lema Tinc nostàlgia de futur, Miguel Arraiz presenta una falla que seguirà utilitzant materials naturals i donant molta importància a la interpretació de l’espectador.

castielfabib12

Quant a la infantil, es diu Fulles d’herba i segons el seu autor, Giovanni Nardin, “El motor principal d’aquest any ha sigut un sentiment…el verd. No sols el verd com naturalesa. Un verd de molts i, entre molts, un verd que no es pot explicar, o almenys ell no sap directament. Mitjançant l’art ha intentat  recrear i fer aquell moment,  aquell sentiment,  quan va sorgir la idea”.

castielfabibi12

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar