Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Marítim presentarà el seu llibre memòria i l’Octubre Cultural

maritimEste dijous 29 de setembre, l’Agrupació de Falles del Districte Marítim presentarà al paranimf de la Universitat Politècnica de València el seu llibre memòria de l’exercici anterior, un volum que conté tots els actes que ha realitzat esta agrupació i les falleres majors de les comissions agrupades en eixe període. Així mateix, es presentarà el cicle “III Octubre Cultural al Marítim”, que inclou l’Ofrena Marinera del 16 d’octubre i l’homenatge a la Senyera del 23 d’octubre. La presentació començarà sobre les 20.00 hores, i a ella assistiran les falleres majors de València i les de les comissions agrupades, així com diverses autoritats.