Solidaritat amb Sant Miquel i Duc de Gaeta

donacionsangre

La foto no és de la sèrie Hospital Central: correspon a la jornada solidària que la Falla Sant Miquel va celebrar dissabte passat amb motiu del seu 150 aniversari. Fallers i veïns van participar en donacions de sang, tallers de primers auxilis i recollida de medicines, roba i calçat. Ara bé, també va haver-hi diversió per als xiquets amb castells inflables, maquillatge infantil i tallers de reciclatge. En la jornada van participar les ONG Creu Roja; Aldeas Infantiles; Asociación Valenciana de Diabetes; Asociación Tamiru Aduna-Amigos del Hospital de Gambo (Etiopía); Médicos sin Fronteras; Odontología Solidaria i Modepran Protectora de Animales. I parlant de solidaritat, la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals tindrà el centre de transfusió de sang al seu casal (carrer Pobla de Farnals, 48, de València) el pròxim 30 de setembre, entre les cinc i les nou de la vesprada. Serà paregut a Crepúsculo, però en lloc de vampirs guapos hi haurà infermeres guapes.