Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El ‘Tirant de Lletra’ torna l’1 d’octubre

tirantdelletra2011L’onzena edició del Tirant de Lletra, organitzada per la Falla Na Jordana, començarà dissabte 1 d’octubre. Serà al Claustre de la Nau, a l’edifici antic de la Universitat de la plaça del Patriarca, quan a les 20.00 hores tinga lloc la sessió d’obertura a càrrec del col·lectiu Na Jordana, la companyia teatral Teatre i cric i l’amenització dels Cavallers de Jaume I i Berbegall. Com sempre, participaran en la primera lectura  diversos representants de les institucions valencianes, del món de la cultura , l’espectacle i l’organisme rector de la festa, sent el pregó d’enguany a càrrec de la delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Anna Botella. Per altra banda, el concert de benvinguda amb música tradicional valenciana l’interpretaran Pep Gimeno “El Botifarra” i Miquel.