El ‘Tirant de Lletra’ torna l’1 d’octubre

L’onzena edició del Tirant de Lletra, organitzada per la Falla Na Jordana, començarà dissabte 1 d’octubre. Serà al Claustre de la Nau, a l’edifici antic de la Universitat de la plaça del Patriarca, quan a les 20.00 hores tinga lloc la sessió d’obertura a càrrec del col·lectiu Na Jordana, la companyia teatral Teatre i cric i l’amenització dels Cavallers de Jaume I i Berbegall. Com sempre, participaran en la primera lectura  diversos representants de les institucions valencianes, del món de la cultura , l’espectacle i l’organisme rector de la festa, sent el pregó d’enguany a càrrec de la delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Anna Botella. Per altra banda, el concert de benvinguda amb música tradicional valenciana l’interpretaran Pep Gimeno “El Botifarra” i Miquel.

2 ideas sobre “El ‘Tirant de Lletra’ torna l’1 d’octubre”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar