Una senyora en la cort

Ni una emoció queda, després de gastar-se totes anit al pavelló esportiu de la Fonteta. Després de moltes quinieles i les habituals polèmiques (com la protagonitzada pel programa Nuestras Fallas amb amenaces de demanda i tot), 13 xiquetes i 13 xiques adultes ja formen les corts d’honor infantil i major respectivament. I com a novetat sorprenent, n’hi ha una casada (de les majors, clar, que si no seria més sorprenent encara).

Enguany hem tingut una gala que, per a fortuna dels espectadors i de les preseleccionades,  no va ser tan llarga com en anys anteriors. Els presentadors van ser els televisius Rafa Comín i Ángeles Hernández, lluint esta última dos vestits d’Ernesto de Sostoa, mentre que l’espectacle va estar a càrrec de Sagitari Produccions, el qual va basar-se en un remember de cançons de fa unes quantes dècades, com les de Village People. Tampoc va faltar l’acomiadament de les falleres majors de València eixints, Laura Caballero i Carmen Monzonís. En l’elecció, destacar el doblet de la Falla Rubén Darío-Fra Luis Colomer, que va aconseguir col·locar en les corts d’honor a les seues dues candidates, i que la comissió de la secció especial Sueca-Literat Azorín ho ha assolit amb la major.

I efectivament, entre tots els noms d’eixa nit, el que més ha sonat pels mitjans de comunicació és el d’Ángela Ballester Millán, de la Falla Molinell-Alboraia, que té 28 anys i un marit. Però no és la única protagonista, ni molt menys: junt a ella formen la cort d’honor Alba Garrido Martí, de Blasco Ibáñez-Mestre Ripoll; Carmela Borrás Morell, de Avinguda de l’Oest; Patricia Juliá Fernández, de Barraca-Rosari; Sara Madrid Carmona, de Guardacostas-Músic Jarque CualladóAroa Alamino Bautista, de San Vicent de Paül-Diputada Clara CampoamorAndrea Bellver Blat, de Dr. Gil y Morte-Dr. Vila BarberáCristina Ribera Lliso, de Rubén Darío-Fra Luis Colomer; Sandra Muñoz Pérez, de Carcaixent-Compromís de Casp; Sheila Caicedo Suay, de Reina-Vicente Guillot; María Amparo Terrones Sánchez, de Sagunt-Sant Antoni-Pare Urbà; Beatriz Mondéjar Marco, de Sueca-Literat Azorín; i Laura Boscá Sancho, de la Plaça de la Tenda.

Quant a la cort d’honor infantil, tenim en ella Luna May Borja Quiles, de la Falla Pere Cabanes-Juan XXIII; Marina Asensi Esparcia, de Francesc Climent-Uruguai; María Sancho Prats; de Sant Antoni; Rocío Pascual Candel, de Santa Genoveva Torres-Arquitecte Tolsa-Alfahuir; Carmen Alepuz Salvador, d’Azcàrraga-Gran Via Ferran El Catòlic; Claudia Ausina Soler, de Rubén Darío-Fra Luis Colomer; Mar López de Briñas Saez, de  Nador-Milagrosa; Macarena Bonal Bonora, d’ Isabel La Catòlica-Ciril AmorósRoser Serrano Pons, de Llibertat-Teodor Llorente; Andrea Jaime Fullana, de Sant Vicent-Periodista Azatti; Valeria Sanchez Sanlorenzo, de  Ramir de Maeztu-Els LleonsÀngels Soler Núñez de Arenas, de Av. Giorgeta-Roig de Corella;  i Paula Cucarella Tormo, d’Àngel de l’Alcàsser-José Maestre.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar