Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

‘Vents de festa’ i ‘Tot és festa’ acaben les vacances

tefvents de festaRafa Comín i Jaume Bronchud ja viuen la “tornada al cole” (televisiu, que és millor perquè no te exàmens). El primer ha començat hui la quinta temporada de Vents de festa en la Televisió Municipal de València, després de donar unes voltes a La Noria este estiu, i el segon demà a les 21.30 inicia la sèptima temporada de Tot és festa en Levante TV. Comín repren el programa amb temes com l’elecció de les corts d’honor de la fallera major de València, mentre que Bronchud porta com a convidat especial Félix Crespo, anterior president de Junta Central Fallera, i oferirà novetats en el programa respecte a temporades anteriors sense faltar un bon nombre de col·laboradors.

En el programa de hui de Vents de festa s’ha parlat, com es comentava adés, del procés d’elecció de les corts d’honor de 2012 (jurats d’altres any, proves de les candidates, etc.) i a més del Festival de Música i Dansa celebrat el 25 d’agost, entre altres assumptes. Quant a Tot és festa, comptarà amb un bon grapat de col·laboradors com és habitual, però amb nova capçalera, nou plató i nova dinàmica del programa, incloent-hi més presència al carrer. El convidat de demà, Félix Crespo, comentarà com és ara la seua vida, després de deixar de ser regidor de Fires i Festes de l’Ajuntament de València, i recordarà anècdotes durant la seua estada en eixe càrrec.