Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

‘Protagonistas las Fallas’ en les ones i en blog

lpradioA altra a qui se li ha acabat la bona vida és a Montse Català, ja que han finalitzat les vacances del seu programa Protagonistas las Fallas en LP Punto Radio. Hui de 19.30 a 20.00 hores en la 92.0 FM de València (94.4 FM a la Safor) s’inicia la sisena temporada d’este programa d’informació fallera, el qual a més s’estrena en Internet amb el blog protagonistaslasfallas.blogspot.com. Entre els convidats que tindrà el programa este mes estarà Francisco Lledó, actual regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera.

Este programa, en el qual col·labora Paco Astillero, continuarà dedicant l’últim dimecres del mes a les juntes locals, com fa des de fa tres temporades. També seguiran els sortejos de regals de principals firmes d’indumentària valenciana, així com la constant presència de l’espai en les xarxes socials Facebook i Twitter per a tenir al tant als internautes de les novetats en les Falles. Precisament en estes webs han declarat que estan bojos de tornar a la ràdio després d’este estiu, que ja es mèrit estant-se tan bé prenent una orxata en una terrassa.