‘Engraellant’ la festa de Sant Joan

Sembla que ja les falles ja han esgotat les festes de Sant Joan de tantes que en va haver-hi ahir, ¡pero no és així! Precisament dissabte que ve, 25 de juny, n’hi ha una amb suplement de regal, com els diaris del diumenge: la d’Alm. Cadarso-Comte d’Altea, que a banda d’una súper-disco-mòbil-especial (són paraules de la comissió), dispararan l’engraellat, el qual ja complix 10 anys. Aprofitant l’efemèride, també hi haurà eixe dia una exposició fotogràfica sobre les edicions anteriors d’esta especialitat pirotècnica.

En efecte, la festa de Sant Joan d’Alm. Cadarso començarà a les 20.30 amb l’engraellat al carrer Almirall Cadarso. Ara bé, els artefactes pirotècnics començaran a muntar-se a partir de les vuit del matí, per a disparar-se a l’hora esmentada anteriorment per la Colla d’Engraellat capitanejada per Juan García i amb la col·laboració de Pirotecnia Caballer. Quan acabe (seran només uns minuts) s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Deu Anys d’Engraellat” al casal de la comissió, la qual ha sigut coordinada pe un dels fotògrafs oficials de Junta Central Fallera, Lázaro de la Peña.

Una vegada acabada la part pirotècnica, hi haurà un sopar al carrer, al qual podrà accedir qualsevol, sempre que pague els 12 euros del ticket, clar. Amb l’entrada al sopar hi ha inclosa la possibilitat de guanyar un viatge per a dues persones a Tenerife, cosa que no està gens malament. Després d’omplir la panxa començarà una discoteca mòbil per a fallers i veïns a una hora indeterminada, que se suposa que no serà molt prompte.

 

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar